Bio egészségház
Egészség a természet erejével    
    

Fülbelövés Caflon fülbevalókkal

A fülbelövésről

Árak:
Fülbelövés fülbevalóval együtt: 2.000 Ft

Minőségi angol gyártmányú belőhető fülbevalók. Alapanyaguk orvosi fém. Az arany változatok 24 karátos arannyal vannak bevonva. Többféle színben.

Kicsiknek és nagyoknak, fiúknak és lányoknak a szalonomban, vagy kiszállással az Önök otthonában. Minden kényelmet kielégítő, magas színvonalú szolgáltatással várom, a hozzám érkező kedves vendégeket! A fülbelövést, füllyukasztás újszülött kortól vállalom.

A fülbevaló kiválasztásánál ügyelni kell az Önnek legmegfelelőbb anyag megválasztására.  Új lövés esetén a jól megválasztott anyag elősegíti a gyógyulást.  Az érzékeny gyulladással járó reakciók nagy mértékben csökkenthetők, ha nem olyan fülbevalót választ, amelynek az anyagára allergiás. Általánosságban javaslom, hogy mondjon le azokról a fülbevalókról, amelyek egészségre káros nehézfémeket, pld. ólmot és kadmiumot, illetve egészségre káros fémet, pl. kobaltot tartalmaznak.  Valamennyi Calfon fülbevaló antiallergén, nikkel-, ólom-, kadmium- és kobaltmentes.  

A fülbelövés menete és az utókezelés

Sokan viselnek fülbevalót manapság.  A helyesen végzett fülbelövés tökéletesen veszélytelen beavatkozás. A fülbelövés bármelyik életkorban elvégezhető.

A fülbelövés lépései

Első lépésként fertőtlenítem a fülcimpa teljes bőrfelületét. Majd egy rövid konzultáció után megjelölöm a fülbevaló helyét. Ezután a készülék pillanatok alatt átlövi a fülcimpát automatikusan elhelyezve benne a kiválasztott fülbevalót. A fülbevalók egy zárt, steril kapszulába vannak csomagolva, ami biztosítja a higiénikus fülbelövés lehetőségét.

A fülbelövés rendszere

A rendszernek egyik előnye, hogy a fülbelövésre használt készülék nem érintkezik a páciens fülével hiszen az egy egyszer használatos műanyag steril kapszula, amit a belövés után cserélünk, majd az üres kapszulát eldobjuk. A füllyukasztáskor a füllyuk a steril fülbevalóval érintkezik. A kapszula biztosítja, hogy nekem sem kell megfognom kézzel a fülbevalót, igy az 100%-ban steril marad. Kizárólag magát a kapszulát fogom meg. A gyógyulási időszakban csak annyi a teendő, hogy a keletkezett füllyukat tisztán kell tartani. A természetes sebgyógyulást semmivel sem szükséges befolyásolni. (pl: alkohol, fertőtlenítőszer, krémek, gyógyhatású készítmények.... stb.)

Az általam használt fülbelövő rendszer teljesen higiénikus, a fül egyáltalán nem vérzik a fülbelövés alkalmával, nem érintkezik a fülcimpa bőrfelülete az emberi kézzel, továbbá minimális a fájdalom érzet is. A füllyukasztást modern, speciálisan erre a beavatkozásra kifejlesztett, veszélytelen, professzionális eszközzel végzem.

Fülbelövés utókezelés

Bár a termékek előírás szerinti használata esetén ritkán lépnek fel komplikációk a fülbelövés és a piercing behelyezése után, a statisztika szerint ezek túlnyomó részéért a vásárló felelős, az utókezelés gondatlan végrehajtása végett. A problémamentes gyógyulás érdekében kérjük, minden - piercinget illetve Studex termékeket vásárló - fogyasztónkat a következő, utókezeléssel kapcsolatos tanácsok megfogadására:

  • A fülbevalót, illetve fülét csak alapos kézmosás után érintse meg.
  • Naponta legalább két alkalommal - a fülbevaló kiszedése nélkül - tisztítsa meg fülét elöl és hátul. Ezután 2-3-szor forgassa meg fülbevalóját félig fülében, 180°-kal balra, illetve jobbra. Ezzel elkerülheti, hogy haja rácsavarodjon fülbevalójának szárára. A tisztítás közben fülei maradjanak szárazok!
AMI NEM AJÁNLOTT:
  • Szükségtelenül kiszedni a fülbevalót, vagy hozzányúlni a fülhöz és/vagy a piercinghez.
  • A pillangókapocs nyomkodása a fül felé a szár mentén; a kapocsnak mindig a fülbevaló szárának végén kell lennie. Minden tisztítás alkalmával ellenőrizze a kapocs mögötti részt.
TOVÁBBI TEENDŐK:
  • 6 hétig hagyja benne a fülbevalót a fülében anélkül, hogy kiszedné (12 hétig, ha a porcban helyezkednek el).
  • 6 hét után (12 hét, ha a porcban helyezkednek el a fülbevalók) a fülbevalókat ki lehet szedni és másik, szintén post-type fülbevalókat (olyan típusú fülbevaló, melynek szára  van) is lehet viselni, folyamatosan.
  • A füllyukasztástól számított első 5 hónapban (12 hónap, ha a porcban helyezkednek el a fülbevalók) csak post-style fülbevalókat hordjon folyamatos jelleggel. A fülbevaló szárának rozsdamentes sebészeti acélból vagy valamilyen más hipoallergén anyagból kell lennie.
  • A füllyukasztás utáni ápolási időszakban a haj-spray-t, szappant, sampont és egyéb készítményeket tartsa távol füleitől. Amennyiben ezek valamelyike mégis éri fülét, öblítse azt le tiszta vízzel
  • Enyhébb fájdalmak valamint bőrpirosodás előfordulhat - ez teljesen természetes. Megfelelő kezelés mellett ez 48 órán belül helyrehozható. Amennyiben bármikor túlzott fájdalom, duzzadás vagy bőrvörösség lépne fel, azonnal keressen fel hozzáértő egészségügyi szakembert - még mielőtt fülbevalóját kiszedné.

FÜLBEVALÓK - A FÜLPORCBAN:

A fülporc természetének következtében a gyógyulás alatt kivételes odafigyelést igényel. Enyhébb fájdalmak valamint bőrpirosodás előfordulhat - ez teljesen természetes. Megfelelő kezelés mellett ez 48 órán belül helyrehozható. Amennyiben bármikor túlzott fájdalom, duzzadás vagy vörösség lépne fel, azonnal keressen fel hozzáértő egészségügyi szakembert - még mielőtt fülbevalóját kiszedné. A nem megfelelően és pontosan végrehajtott kezelési módszerek a fül porcban maradandó illetve tartós sebhelyek kialakulását eredményezheti.


www.biorezonanciasos.hu

(C) Copyright 2020