Bio egészségház
Egészség a természet erejével    
    

Scio

Érdemes végigolvasni!

A készülék az úgynevezett biorezonancia elvén működik és a kezelés közben a páciens semmiféle fájdalmat nem érez, hiszen gyengeáramú biomágneses rezgéseket kap.
A szervezet egészének informatikai rehabilitációjával foglalkozó terápiás irányzatot összefoglaló nevén biorezonancia terápiának nevezzük, mivel itt a biológiai hatást - hasonlóan a híradástechnikához – rezonancia útján érjük el: ha a terápiás jel és szervezet kezelt egysége között létrejön a rezonancia, akkor bekövetkezik a terápiás hatás, - ha nem, akkor a szervezet számára észrevétlen maradta a terápiás jel, és semmilyen választ sem ad a kezelésre (így mellékhatástól sem kell tartanunk).

A már 20 éves múltra visszatekintő biorezonancia terápia (BRT) németországi bölcsőjéből elindulva az egész világon híveket szerzett magának, – azok között, akik vették a fáradtságot, hogy belevessék magukat a tudományos publikációk ide vonatkozó részeibe- mára mintegy 100.000 ilyen kezelést végeznek naponta, és ez a szám az utóbbi időben rohamos növekedésnek indult. Az allergia-terápia és krónikus regulációs képtelenségek területén tapasztalt rendkívül bíztató eredmények ismeretében egyre többen vállalják a továbbképzést, és végeznek biorezonanciás tanfolyamatokat.
Mára már a klinikai betegellátás szinte minden területén rendelkezünk BRT-s tapasztalatokkal, és sikerült olyan fejlesztéseket végrehajtani a készülékek és módszer területén, aminek köszönhetően sokkal célzottabb és eredményesebb lett a prevenciós és a rehabilitációs ellátás. Minden életfázisban eredményesen alkalmazható.

 


www.biorezonanciasos.hu

(C) Copyright 2011